LÜBECK

Hvorfor Lübeck

Ibsen&Partners valgte i 2015, at købe 14 ejendomme i byen Lübeck, Tyskland. Grunden til dette er fordi Lübeck har noget helt specielt, at byde på. Om du er bosat eller turist i byen, vil du helt sollert kunne fornemme byens stemning, specialiteterne og ikke mindst byens charme.

Om byen

Lübeck er beliggende ud til Østersøen, hvilket gør de naturskønne områder i Lübeck ekstra interessante og beundringsværdige. Med sine blot 60 km til storbyen Hamborg, gør dette Lübeck til en centralt beliggende by.

Byen er placeret ved floden Trave, og byder på smukke bygninger fra middelalderen, historieværdige momenter, 5 smukke kirker, skønne og rolige natur områder, trendy som traditionelle restauranter og ikke mindst rigtig gode shopping muligheder. For ikke at nævne den livlige og hyggelige havn, hvor der er mulighed for at drikke en iskold øl på en café, mens man nyder udsigten og solens stråler.

 

Hver ejendom har sin beliggenhed, charme og udseende. Klik videre for, at se mere om hver enkelt ejendom, plus billeder.