Virksomheden

Hvem er vi? 

Ibsen & Strand A/S blev stifted i 2006 af Karl-Jacob Ibsen og Jesper Strand. Karl-Jacob har tidligere ejet to firmaer sammen med GASA A/S. Disse selskaber beskæftigede 60 medarbejdere og havde en omsætning på DKK 200m årligt. I 2006 solgte han sine ejerandele til GASA A/S og begyndte at foretage investeringer i boligejendomme i Berlin. Jesper har tidligere drevet rengøringsfirma, men i 2005 solgte han firmaet til forenede Service A/S. Derefter begyndte Ibsen & Strand at investerede i velbeliggende beboelsesejendomme (udlejningslejligheder) i udvalgte områder af Berlin.

 

Den 1. juni 2010 blev Jesper Strand købt ud af selskabet og Ibsen & Partners GmbH blev skifted. Den 1. januar 2010 fik selskabet ny direktør og senere medejer Jan Balle. I dag består virksomheden af ejeren Karl-Jacob Ibsen, med-ejeren og direktør Jan Balle og direktionsassistent Sandra Trubbach.

 

Ibsen&Partners har siden 2006 købt og solgt ejendomme i Berlin og siden sommeren 2015 også i Lübeck. Vi køber, opbygger og sælger ejendomme, tagetager og lejligheder. I perioden 2010 – 2014 har Ibsen & Partners GmbH solgt over 140 ejerlejligheder og enkelte ejendomme er videresolgt som udviklingsejendomme. Igennem årene har dette givet os et godt kendskab til producere og regler, et stærkt netværk til blandt andet myndigheder, administratorer, notarer, advokater og banker.

Ibsen-Partners er fra 2019 også begyndt at formidle salg af lejligheder og ejendomme for investorer, som gerne vil have gennemført et salg af lejlighed eller ejendom i Berlin. Vi har stor erfaring med disse handler og et stærkt netværk. Vi taler dansk, engelsk og tysk så kontakt os, hvis du ønsker en stærk partner til at gennemføre salget af lejligheden eller ejendommen i Berlin. Markedet er gunstigt i øjeblikket.